Rooster-
ondersteuning

Ondersteuning op gebied van roostering en planning voor voortgezet onderwijs en hoger onderwijs. Onze specialisten hebben kennis van diverse roostersystemen.

Sublogo-Roosterspecialisten

Rooster- ondersteuning

Roosterondersteuning

Ons streven? Uw roostering zo efficiënt mogelijk inrichten. Wij adviseren u op wat mogelijk is en zo werken wij samen aan het realiseren van een goed rooster (voor korte en lange termijn).

Analyse van uw rooster en advies

Middels een gesprek met betrokkenen brengen wij de problemen in kaart. Wij bespreken uw wensen en geven mogelijkheden en onmogelijkheden aan. U krijgt handreikingen op oplossingen voor korte- of lange termijn. U kunt dan aan de slag of onze expertise gebruiken voor het uitwerken op locatie of op afstand.

Coaching en/of training (nieuwe) roostermaker

We hebben uitgebreide kennis van diverse roosterpakketten. Wij kunnen uw roostermaken coachen in nieuwe functionaliteiten. Verbeteringen van roostertechnieken of een nieuwe roostermaker inwerken.

Tijdelijke invulling roostering

Is uw roostermaker uitgevallen of heeft u (tijdelijk) ondersteuning nodig (bij opstart van een nieuw leerjaar) of heeft u een nieuwe roosterpakket in gebruik genomen en wilt gegevens overzetten dan kunnen wij voor korte of langere tijd ondersteuning bieden (op afstand).

Onze Diensten

Sublogo-Roosterspecialisten

Formatieplanning

Ondersteuning op gebied van formatieplanning en het formatieproces.

Sublogo-Roosterspecialisten

Onderwijsadministratie

Ondersteuning op gebied van inrichting en onderhouden van uw onderwijsadministratie.

Onze hulp nodig?

Bel, mail of stuur ons een bericht zodat we samen kunnen kijken
hoe we u kunnen helpen.